Park Plus Daily Quiz Answer 23 May 2024

Park Plus Daily Quiz Answer 23th May 2024 : free petrol for your car just by playing a quiz on your smartphone. It sounds too good to be true, but that’s exactly what the Park+ app is offering to its users. Park+ has come up with an innovative way to reward its users by giving away free petrol through a daily quiz.

Park plus quiz answers today 23th May 2024 Play and Win For free 1L petrol every week, don’t miss. Simple quiz answers and complete within a few minutes this Park+ Quiz Answers Today and win rewards. Now, Park+ Daily Quiz Play & Win Free Petrol Upto 500ml Daily

Park Plus Daily Quiz Answer 2nd December 2023
Park Plus Daily Quiz Answer 2nd December 2023

Park Plus Daily Quiz Answer Read and follow below links to know more about how to grab free petrol click The link and read .

  • How To Play Park + Daily Quiz Answers Today ?
  • How to Install Park+ App & Participate in the Park+ Daily Quiz Answers and Win Free Petrol
  • How to Redeem Park+ Free Petrol Quiz from App

Park Plus 3L Petrol Play Live Win Daily

Park Plus Daily Quiz Answer 23th May 2024

CLICK Answer

answer

[expand title=”Show Answer”]

 

[/expand]

1 interpret the meaning of this road sign

Ans Round about ahead A

2 interpret the meaning of this road sign

Ans no entry D

3 interpret the meaning of this road sign

Ans right turn prohibited C

4 interpret the meaning of this road sign

Ans U turn ahead A

5 interpret the meaning of this road sign

Ans slippery road D

Next Day Park+ Daily Quiz Answer 24th May  2024

JOIN TELEGRAM CHANNEL For Park + Quiz Answer Play and Win For free 1L petrol every week, don’t miss. Simple quiz answers and complete within a few minutes this Join Telegram And Answer the Park Plus Daily Quiz Answer 24th May 2024 and win rewards Daily & weekly. Park+ Quiz Answers 24th May : Play & Win Free Petrol

Park + Daily Quiz Answers Works Today Quiz?

1. Play Quiz Daily: Complete all the questions of the day’s quiz

Park+ Daily Quiz Answer
Park+ Daily Quiz Answer

2. Win Free Petrol on completing the quiz: Petrol can be redeemed at IOCL Pumps

3. Come Back Tomorrow & win more: remember – your daily rewards are waiting for you

4. Build your streak: Higher the streak score, the bigger the rewards Park+ App

 to Participate in the Park+ Daily Quiz Answers and Win Free Petrol

1. First of all, Download Park+ App From Google Playstore

2. Install this app & open it. and login to your account

3. Enter your mobile number and verify with OTP

4. Home Dashboard interface in the Park+ App and go to New Park+ Quiz Section Park+ Daily Quiz Answers
5. Top of the Story side, click on Daily Park+ Quiz and win free petrol now

6. Play Today’s Quiz & Grab your free petrol fasttt…

7. Tap to Start the quiz and answers 5 questions answers Park+ Daily Quiz Answers
8. Correct answers park+ quiz and win an amazing rewards gift card voucher and free petrol Park+ Daily Quiz Answers
9. Claim Reward and you’ve earned 50ml Park+ petrol added to your Park+ account Today Park+ Daily Quiz Answers
10. All quiz answers are added above here and just simple participants, and win free petrol Park+ Daily Quiz

11. Park + Daily Quiz Answer -22/02/2024 Play the quiz & win up to 1 free petrol every week. Please Share with your friends.

 to Redeem Park+ Free Petrol Quiz from App:

  • Play Daily Quiz And Win Upto 1 Liter Petrol In A Week
  • To Redeem Your Prize Of Petrol, Please Open The Park+ App
  • Go To Petrol Section
  • Scroll Down In Petrol Section & Click On ‘Redeem Park+ Petrol‘ Or ‘Buy Petrol
  • Enter Your Name, Email ID, DOB, and Select Vehicle by Car/bike & Pincode
  • Then Click on ‘Enroll Now
  • Park+ App Will Generate Your Indian Oil Voucher
  • Click On ‘Claim
  • Go to Indian Oil Petrol Pump & Get Free 1L Petrol Free With Oil Voucher

Done

park plus quiz answers today India march 2024

Tata Harrier based on which auto brand’s platform?
[C] Land Rover

This car is the Hyundai_:
[B] Aura

This is the Honda:
[C] Amaze

110 is a car model by:
[B] Hyundai

Which car is this?
[A] Mahindra Scorpio

 

park plus quiz answers today India 28th Feb 2024

This car model is the
[B] S Presso

Guess the car :
[C] Nexon

Which car is this?
[C] Verna

Guess the car :
[B] Toyota Fortuner

This Tata car is:
[C] Harrier

park plus quiz answers today 27th Feb 2024

1.Which skoda car is this

Ans Slavia

2. Guess the car

Ans Wagon r

3.Guess the car

Ans Altroz

4.Guess the car

Ans Baleno

5. This the Kia

Ans Seltos

1. ___ produces the Civic and Accord models

Honda

2. Where I’d this from

Do Dooni Char

3. This car belongs to the brand ___

Mahindra

4. Guess the car

Maruti Suzuki Fronx

5. Which Hyundai Car is this

Creta

park plus quiz answers today 24th Feb 2024

How did the Lamborghini Aventador get its name ?

[D] Fighting Bull Name

“Check Engine” light on a dashboard is also known as:

[C] Malfunction Indicator Lamp (MIL)

Which one of these car brands isn’t from South Korea ?

[C] Fiat

Which brand is known for “X” and “3 Series” models ?

[C] BMW

The “PHEV” acronym in automative terms stands for:

[C] Plug-in Hybrid Electric Vehicle

park plus quiz answers today 22th Feb 2024

What bat Sachin Tendulkar used to score his 100th century?

Ans. The master blaster

Which team has the nickname “the men in green”?

Ans. Pakistan

 

Who has scored over 10k runs and 200+ wickets?

Ans. Jacques Kallis

Cricket stadium with largest capacity in the world?

Ans. Narendra Modi stadium

What is the name of the shot that’s hit out of ground?

ans. A six

park plus quiz answers today 21th Feb 2024

1 Toyota Prius is a —car

Ans Hybrid car

2 The backbone of a internal combustion engine is

Ans Crankshaft

3 the Nurburgring is a race track located in

Ans Germany

4 Which car part stores energy and helps start the engine

Ans Battery

5 McLaren F1 supercar has a —seat layout

Ans Three

Park Plus Daily Quiz Answer 20th feb 2024

Q1. Guess the car in the image?

Ans. Tata Altroz

Q2. Which brand has stopped selling cars in India?

Ans. Chevrolet

Q3. Which movie features a DeLorean traveling through time?

Ans. Back to the Future

Q4. Which was the first car to have gullwing doors?

Ans. Mercedes-Benz 300SL

Q5. What does “4×4” refer to in relation to vehicles?

Ans. Four wheel drive

Park Plus Daily Quiz Answer 18th feb 2024

 

Q1 Who is required to give way?

Pedestrian

Vehicle

[expand title=”Show Answer”]

Answer : (A) Pedestrian

[/expand]
Q2 King Charles’s car-Aston Martin DB6 runs on which fuel?

Wine

Water

Olive Oil

[expand title=”Show Answer”]

Answer (A) Wine

[/expand]
Q3 When is the choke used in the engine?

When the vehicle is idling

When the vehicle is accelerating

When the engine is cold

[expand title=”Show Answer”]

Answer (C) When the engine is cold

[/expand]
q4 Who is the producer of “Bullet” and the “Classic”?

Yamaha

Suzuki

Honda

Royal Enfield

[expand title=”Show Answer”]

Answer (D) Royal Enfield

[/expand]
q5 What’s a must have for all cars sold in India?

Airbags

Anti-lock braking system (ABS)

Rearview Camera

All of the above

[expand title=”Show Answer”]

Answer (D) All of the above

[/expand]

Which offence is happening in this image
ans. Wrong side

What was the original colour of all Ferrari models
Ans. Red

What prevents the car from skidding on wet surface
Ans. Treaded tires

What is the purpose of a car’s alternator
Ans. To charge the car’s battery

Brand known for producing Jeep brand of vehicles
Ans. Fiat group automobiles

Park Plus Daily Quiz Answer 14th feb 2024

1. Which movie is this scene from
A. Rab Ne Bana Di Jodi
2. Whose logo is this
B. Lamborghini
3. “Disc” and “drum” are words that apply to ________
4. Airbag gor the driver is located in the steering wheel
A. True
5. Where are Mercedes cars from
B  Germany

Park Plus Daily Quiz Answer 13th feb 2024

 

Beetle car is from which brand
Ans. Volkswagen

Lexus is owned by which car company
ans. Toyota

A famous SUV used by Indian army for many years
Ans. Maruti gypsy

1st Indian car manufacturer to introduce ev in India
ans . Tata motors

Can you identify the first Indian sports car
Ans. DC avanti

Park Plus Daily Quiz Answer 12th feb 2024

CLICK Answer

1. Honda also manufactures aircrafts.  Truth or lie?
A. True
2. The lid that covers the engine top in a car is called?
A. Bonnet
3. Minimum age for a four wheel driving license is:
B. 18
4. Which car is this:
A. Hyundai verna
5. Whobis the producet of the car model “Kwid”?
D. Renault

Park Plus Daily Quiz Answers today 11th feb 2024

CLICK Answer

1 Which of the following is an Indian car brand

Ans Tata

2 Which iconic muscle car shares the name with a wild horse

Ans Mustang

3 Which brand introduced it’s debut car with THE Dixi

Ans BMW

4 what is the most popular  color for a car

Ans White

5 Which is the largest car among the following

Ans Rolls Royce cullinan

Park plus quiz answers today 9th feb 2024

1 WHICH CAR BRAND HAS WON MOST FORMULA1 CHAMPIONSHIP
ANS Ferrari

2 what is the best selling sports car of all time

Ans mustang

3 which car company has the most wins at 24hrs of le mans

Ans Porsche

4 who made the first hybrid suv

Ands ford.

5 what type of fuel is used in formula 1 cars

Ans high octane gasoline

Park plus quiz answers today 8th feb 2024

CLICK Answer

1. Most expensive car ever sold at an auction?
C. Mercedes-Benz 300 SLR Uhlenhaut Coupe
2. Which company first mass produced a hybrid vehicle?
A. Toyota
3. What is the longest-lasing car model in production?
D. Chevrolet Suburban
4. Which car company introduced the first minivan?
D. Chrysler Corporation
5. Wh8ch country produces the most electric vehicles?
B. China

Park plus Quiz Answer today

Park Plus Daily Quiz Answer 5th feb 2024

What does the acronym EV stand for?
Ans. Electric vehicle

What does the following sign indicate?
Ans. A worker is working on the road

We first saw this car in the movie “Kashmir ki Kali”
Ans. 1948 Studebaker commander convertible

Do you think you can recognise what series this is?
Ans. BMW 7 series

Which car part is this?
Ans. Ac compressor

Park+ Quiz Answer

Park Plus Daily Quiz Answer 4th feb 2024

CLICK Answer

1 Who is required to give way

Ans Pedestrian

2 king charles car aston Martin db6 runs on which fuel

Ans Wine

3 when is the choke used in the engine

Ans when the engine is cold

4 who is the producer of Bullet and the classic

Ans Royal Enfield

5 what’s the must have for all cars sold in India

Ans all of the above

Park Plus Daily Quiz Answer 2nd feb 2024

CLICK Answer

1. Spark plug is used to ignite fuel in a Diesel Engine?
B. False
2. What is the 2 wheeler division of BMW known as?
C. BMW Motorrad
3. Ghost and Phantom are cars made by?
D. Rolls-Royce
4. Double wishbone is a type of ____?
D. Suspension
5. Tata Tigor is a hatchback
B. False

Park Plus Daily Quiz Answer 1st February 2024

CLICK Answer

1. Beetle car is from which brand?
B. Volkswagen
2. Lexus is owned by which car company?
B. Toyota
3. A famous SUV ised by the Indian Army for many years?
C. Maruti Gypsy
4. 1st Indian car manufacturer to introduce an EV in India
B. Tata Motors
5. Can you identify the First Indian sports car?
D. DC Avanti

Park Plus Daily Quiz Answer 31th January 2024

CLICK Answer

which offence is happening in this image 

Ans Wrong side 

2 what was the original color for all Ferraris 

Ans Red 

3 what prevents the car from skidding on wet surface 

Ans treaded tyres

4 what’s the purpose of a cars altenator 

Ans to charge the cars battery 

5 Brand known for producing jeep brand of vehicles

Ans Fiat group automobiles

Park Plus Daily Quiz Answer 18th December 2023

CLICK Answer

1. Which car was being talked about in this song?
A. Lamborghini
2. Identify the car
A. Creta
3. Identify the car
C. Thar
4. Toyota is a _____ company
C. Japanese
5. What does the A stand for in the ABC pedals of a Car?
A. Accelerator

Park Plus Daily Quiz Answer 17th December 2023

CLICK Answer

1 can you guess the car
Ans Toyota avlon

2 can you guess the car 

Ans Honda civic

3 guess the car 

Ans KIA seltos 

4 guess the car 

Ans Honda elevate 

5 guess the car 

Ans Hyundai verna

Park Plus Daily Quiz Answer 16th December 2023

CLICK Answer

1 can you guess the movie 

Ans Bhoothnath

2 complete the movie title Chalti ka naam.  

Ans Gaadi

3 Can you guess this bollywood movie 

Ans Anjana anJani 

4 Can you guess this bollywood movie 

Ans karwaan 

5 guess the car 

Ans Chevrolet corvette 

Park Plus Daily Quiz Answer 15th December 2023

CLICK Answer

1. Which bollywood movie is this scene from?
A. Pickup
2. Which bollywood movie is this scene from?
B. Race 2
3. Complete the movie title: _____ ki sawari
A. Ferrari
4. Complete this movie title: Mere Dad ki _____
A. Maruti
5. Which bollywood movie is this xa4 scene from?
A. Dilwale

Park Plus Daily Quiz Answer 14th December 2023

CLICK Answer

1. Who’s the CEO of TESLA?
A. Elon Musk
2. Who was the founder of Tata Motors?
A. Jamsetji Tata
3. Who were the founders of Mahindra & Mahindra?
D. Both (b) and (c)
4. Who wad the founder of Toyota?
A. Kichiro Toyoda
5. Who established the automotive firm of Maruti Suzuki?
A. Government of India

Park Plus Quiz Answer 13th December 2023

CLICK Answer

1 Which of these is not a Hyundai car 

Ans Thar

2 which of these is not a Mahindra car 

Ans Verna

3 which of these is not a Maruti Suzuki car 

Ans Bolero 

4 Which of these is not a Tata car 

Ans Alto 

5 Which of these is not a Toyota car 

Ans Baleno

Park Plus Daily Quiz Answer 10th December 2023

Park Plus Quiz Answer 22th November 2023

CLICK Answer

1. Priyanka Chopra’s first car was a:
C. Mercedes
2. Which company makes an SUV model ‘Q5’?
A. Audi
3. Complete the movie title ‘Mere Dad ki ______’
B. Maruti
4. Whose tagline is ‘New Thinking New Possibilities’
B. Hyundai
5. Where is the main headquarters of Maruti Suzuki?
A. New Delhi

Park Plus Quiz Answer 21th November 2023

CLICK Answer

Q. Which car part stores energy and helps start engine?
Ans. Battery (B)

Q. What does ATV stands for?
Ans. All Terrain vehicle (A)

Q. In which city headquarters of kia located?
Ans. Seoul (D)

Q. What shape is the Ferrari logo?
Ans. Shield (D)

Q. Skoda is the car brand from which country?
Ans. Czech Republic (A)

Park Plus Quiz Answer 20th November 2023

CLICK Answer

1. Who won the World Cup final of ICC 2023?
B. Australia
2. Who scored the most from Indian team in the final match?
C. KL Rahul
3. Who scored the most runs from Australia?
A. Travis Head
4. How many runs did Indian team make in the final match?
B. 240
5. Who won the toss in the India Vs Australia final match?
A. Australia

Park Plus Quiz Answer 19th November 2023

CLICK Answer

1. Guess this Cricketer
A. Mohammed Shami
2. Where is the match going to be held?
A. Ahmedabad
3. Australia won from which team in the semi-final?
B. South Africa
4. Where you can watch the world cup this season?
B. Hotstar

Park+ quiz Nov 3 win up to 500ml of Park+ petrol

1. Minimum age to get license is:
A. 18 years
2. _____ has a logo of overlapping circles
B. Audi
3. Most uncommon car color in India is
A. Gold
4. ____ color number plates are used for EVs
A. Green
5. In ______ Cricket WC Kohli scored his first century?
D. 2011

Park Plus Quiz Answer 14th October 2023

CLICK Answer

1. Whose logo is this?
B. Lamborghini

2. Identify the logo below:
A. Volkswagen

3. This logo is of the car manufacturer ________
B. Toyota

4. This logo Belongs to?
C. Volvo

5. “Das Auto” was the tagline of which company?
A. Volkswagen

Park Plus Quiz Answer 13th October 2023

Q1: What car brand has a three-pointed star logo?
Ans. Mercedes

Q2: One of the world’s cheapest cars in world by Tata is?
Ans. Tata Nano

Q3: Which brand products Harrier and Safari?
Ans. Tata Motors

Q4: A Famous Suv used by the Indian army for many years?
Ans. Maruti Gypsy

Q5: Whose logo is this?
Ans. Ferrari

Park Plus Daily Quiz Answers 12th October 2023

1. Which car is this?
A. Hyundai Verna

2. Swift Desire belongs to which car brand?
B. Maruti

3. The popular sedan model “City” is made by?
B. Honda

4. A brand known for its family models like Alto and Swift?
A. Maruti Suzuki

5. Which car brand is this
A. Hyundai

 

Park Plus Daily Quiz Answers 11th October 2023

CLICK Answer

1. The brand that includes Defender and Discovery models?
C. Land Rover

2. The slogan “the best or nothing” is associated with:
C. Mercedes-Benz

3. What color was ferrais originally built in?
A. Red

4. What flag is waved to start a race?
C. Green flag

5. What country is Hyundai associated with?
B. South Korea

Park Plus Daily Quiz Answers 9th October 2023

CLICK Answer

1. Which team is known as the “Scuderia” in F1?
Answer A. Ferrari
2. What was the first car with Bluetooth?
Answer D. 2 010 Chrysler 300
3. What is the minimum weight of a f1 car in 2023?
Answer D. 798 kg
4. ______ is the first sports car
Answer D. Vauxhall ‘Prince Harry’ Sports Torpedo
5. What was the first car to have seat belts?
Answer B. Volvo PV544

Park+ quiz Oct 9, win up to 500ml of Park+ petrol

Park Plus Daily Quiz Answers 8th October 2023

CLICK Answer

1. Which model year has bullet tail lights?
D. 1959 Cadillac

2. The first car equipped with anti- lock braking system?
C. Mercedes-Benz S-Class

3. ______ features in Back To The Future trilogy
C. DeLorean

4. Who ow s Rolls Royce?
B. BMW

5. What car manufacturer makes the Altima?
C. Nissan

Park Plus Daily Quiz Answers 7th October 2023

CLICK Answer

1. ____ team reached Cricket WC finals but never won?
A. New Zealand

2. The leading wicket tapering Cricket World Cup history?
A. Muttiah Muralitharan

3. Who is the leading run scorer in Cricket World Cup?
A. Sachin Tendulkar

4. The team with most Cricket World Cup wins is?
A. Australia

5. _____ trophy is awarded to winner of Cricket World Cup
D. The ICC Cricket World Cup Trophy

Park Plus Daily Quiz Answers 6th October 2023

CLICK Answer

1. What’s the name of shot that’s hit out of ground?
A. A Six

2. Cricket stadium with largest capacity in the world?
C. Narendra Modi Stadium

3. Who has scored over 10k runs and 200+ wickets?
B. Jacques Kallis

4. Which team has the nickname “The Men in Green”?
A. Pakistan

5. What bat did Tendulkar use to score his 100th century?
B. The Master Blaster

Park Plus Daily Quiz Answers 5th October 2023

CLICK Answer

1. “M” stands for ____ in BMW M models
C. Motorsport

2. BMW’s electric sub-brand is called:
A. BMW i

3. Mahindra and Mahindra is based in which country?
A. India

4. In what country is Audi headquartered?
A. Germany

5. Which car brand produces the iconic 911 sports car?
A. Porsche

Park Plus Daily Quiz Answers 4th October 2023

CLICK Answer

1. Which BMW has the quickest 0-60 time?
D. 2009 BMW Activelybrid 7

2. Tata Motors acquired which British brand in 2008?
A. Jagur Land Rover

3. _____ is the smallest car from Tata Motors?
A. Nano

4. Which is the first Tata Motors EV?
B. Tata Nexon EV

5. Which car has kidney grills?
A. BMW

Park Plus Daily Quiz Answers 3rd October 2023

CLICK Answer

Q1. Where did sports car originate in
Ans. Europe (B)

Q2. How often do cars need servicing?
And. One in a year (C)

Q3. Which is the fastest electric car available in India?
Ans. Porsche Taycan turbo s (B)

Q4. Guess the car from image
Ans. Jeep Wrangler (C)

Q5. Guess the car from image
Ans. Kia carens (B)

Park Plus Daily Quiz Answers 2nd October 2023

CLICK Answer

1. What was Mahatma Gandhi’s birthplace?

C. Porbandar

2. What is the name of Mahatma Gandhi’s autobiography?

C. My Experiments with Truth

3. Gandhi’s philosophy of non-violence is known as:

A. Ahimsa

4. Gandhi’s favorite mode of transportation was often a:

B. Bicycles

5. Gandhi was an advocate for using _______ as fuel?

D. Biodiesel

park+ quiz for Oct 2, win up to 500 ml Park+ petrol

Park Plus Daily Quiz Answers 1st October 2023

CLICK Answer

Q1. Where did sports car originate in?
Ans. Europe (B)

Q2. How often do cars typically need servicing?
Ans. Once in a year (C)

Q3. Which is the fastest electric car available in India?
Ans. Porsche Taycan Turbo S (B)

Q4. Guess the car from image
Ans. Jeep Wrangler (C)

Q5. Guess the car from the image
Ans. Kia carens (B)

Park Plus Daily Quiz Answers 30th September 2023

CLICK Answer

1. Which of the following is an Indian car brand?
(D) Tata
2. What iconic muscle car shares a name with a wild horse?
(C) Ford Mstang
3. Which brand introduced its debut car with ‘The Dixi’?
(A) BMW
4.  What is the most popular color for a car?
(A) White
5. Which is the largest car out of the following?
(D) Rolls-Royce Cullinan

 

Park Plus Daily Quiz Answers 29th September 2023

CLICK Answer

Q1. The Rools Royce radiator ornament is The Siprit of ____

Ans The Spirit of Ectasy

Q2. What was the Mercedes – Benz original name?

Ans Daimler-Benz

Q3. The first Tesla car was introduced in which year?

Ans 2008

Q4. ____ was the first vehicle to go faster than speed o sound

Ans Thrust SSC

Q5. Most sports cars typically have how many seats?

Ans 2 seats

Park Plus Answers 28th September 2023

CLICK Answer

Q1. Which car brand has won most formula 1 championship
Ans. Ferrari (A)

Q2. What is the best selling sports car of all time
Ans. Ford Mustang (C)

Q3. Which car company has most wins at 24 Hours of Le Mans
Ans. Porsche (B)

Q4. Who made the first hybrid SUV
Ans. Ford (C)

Q5. What type of fuel is used in formula 1 cars
Ans. High octane gasoline (C)

Park Plus Daily Quiz Answers 27th September 2023

CLICK Answer

1. Most Expensive Car Ever Sold at an Auction?
Mercedes Benz 300 SLR Uhlenhaut Coupe

2. Which Company First Mass Produced a Hybrid Vehicle?
Toyota

3. Which is the Longest Lasting Car Model in Production?
Chevrolet Suburdan

4. Which Car Company Introduced the First Minivan?
Chrysler Corporation

5. Which Country Produces the Most Electric Vehicles?
China

Park Plus Daily Quiz Answers 26th September 2023

CLICK Answer

Q1 H2 Hydrogen Type of car that is powered by hydrogen?

  1. Fuel Cell Car
  2. Hybrid car
  3. Electric Car
  4. Solar Car

Answer (A)

Q2 Firs EESL State with Highest number of EV registered?

  1. Uttar Pradesh
  2. Haryana
  3. Delhi
  4. Tamil Nadu

Answer (A)

Q3 ……..?

Answer (A)

Q4 BALENO Maruti Suzuki’s Baleno is a?

  1. Sedan
  2. SUV
  3. Hatchback
  4. Coupe

Answer (C)

Q5 …..?

Answer (A)

Park Plus Daily Quiz Answers 25th September 2023

CLICK Answer

Question 1 Which car brand produces ‘Triber’ model?
Renault (D)
Question 2 Who has largest car manufacturing plant in India?
Tata Motors (B)
Question 3 Guess the car from image?
Jeep Compass (B)
Question 4 Which of these is not a Tata car?
Seltos (D)
Queation 5 Which automaker produces X1, X3, X5 series cars?
BMW (A

Park Plus Daily Quiz Answers 24th September 2023

CLICK Answer

Q. Where can you buy car accessories on park+
Ans. All of the above

Q. How many products are listed on park+ car shop
Ans. 5000+

Q. What is the best selling item on park+ car shop today
Ans. Both 2 & 3

Q. How long does park+ car shop to deliver orders
Ans. 2-4 days

Q. What can you redeem with the petrol won after the quiz
Ans. All of the above

Park Plus Daily Quiz Answers 23th September 2023

CLICK Answer

1. Which company uses slogan- “Sheer Driving Pleasure”?

Ans: A.BMW

2. Which is the largest car maker by sales?

Ans. A. Toyota

3. Safety system that prevents wherl loco during braking?

Ans. B. ABS

4. What helps cars maintain stability when cornering?

Ans. C. ESC

5. What type of car is designed for odd road driving?

Ans. C. SUV

Park Plus Daily Quiz Answers 22th September 2023

Q1. Guess the movie name
Ans1. Khiladi 786

Q2. India’s largest car maker by market cap is
Ans2. Maruti suzuki

Q3. Which is the largest electric car maker in India
Ans3. Tata motors

Q4. Which is the largest two wheeler maker in India
Ans4. Hero motocorp

Q5. Which is the largest three wheeler maker in India
Ans5. Bajaj auto

Park Plus Daily Quiz Answers 21th September 2023

CLICK Answer

Q1. Which stock isn’t listed on the Indian stock exchange ?
Ans. Hyundai

Q2. First auto stock to be listed on indian stock exchange ?
Ans. Tata Motors

Q3. Guess the car in the image ?
Ans. Tata Nexon

Q4. Which brand produces ” TRIBER ” ?
And. Renault

Q5. Which of the following isn’t a jaguar model ?
Ans. TL

Park Plus Quiz Answers Today

Park Plus Daily Quiz Answers 20th September 2023

CLICK Answer

1. Who is the Brand Ambassador of Audi in India?

Ans: D. VIRAT KOHLI

2. Who is the Brand Ambassador of Hyundai Exter in India?

Ans: B. HARDIK PANDYA

3. Who is the Brand Ambassador of BMW in India?

Ans: C SACHIN TENDULKAR

4. Who is the Brand Ambassador of Ducati India?

Ans. A RANVEER SINGH

5. Who was Hyundai’s Brand Ambassador for 25 years?

Ans: B SHAH RUKH KHAN

Park Plus Daily Quiz Answers 19th September 2023

CLICK Answer

Q1. Which is India’s first 8 lane elevated expressway
A1.Dwarka Expressway

Q2. Who made the first Highway of India
A2.Sher Shah Suri

Q3. Which is the longest highway in India
A3. NH44

Q4. Which is the busiest highway in India
A4. NH48

Q5…..has the world’s longest tunnel above 3000m
A5. India

Park Plus Daily Quiz Answers 18th September 2023

CLICK Answer

Q1 What is the first Indian car to be exported to Europe?

Alto

Zen

Nano

i10
Answer (B) Zen

Q2 Minimum age for driving car in India is:

18

21

25

28

Answer (A) 18

Q3 What does this road sign signify?

No Straight Ahead

One Way Traffic

No Overtaking Zone

Answer (B) One Way Traffic
Q4 What is this car part?

Coolant

Radiator

Spark Plug

Water Pum

Answer (B) Radiator

Q5 Guess the movie from this scene?

Bombay Talkies

Bachna Ae Haseeno

Wake Up Sid

Anjaana Anjaani

Answer (D) Anjaana Anjaani

 

Park Plus Daily Quiz Answers 17th September 2023

CLICK Answer

Q1 Which car’s design is inspired by Cheetah?

  1. Tata Safari
  2. Hyundai Verna
  3. Mahindra XUV 700
  4. Toyoto Hyryder

Answer (C) Mahindra XUV 700

Q2 World’s 1st 100% ethanol car launched by Nitin Gadkari?

  1. Toyoto Innova Hycross
  2. Maruti Invicto
  3. Tata Harrier
  4. Kia Seltos

Answer (A)Toyoto Innova Hycross

Q3 Which Maruti car is based on Toyoto Innova Hycross?

  1. Brezza
  2. Ertiga
  3. Invicto
  4. Fronx

Answer (C )Invicto

Q4 On which Maruti car is the new Toyota Rumion based

Answer (B )Ertiga

Q5 Which of these car brand logos have a pair of wings?

  1. Ferrari
  2. Audi
  3. Aston Martin
  4. Porsche

Answer (C)Aston Martin

Park Plus Daily Quiz Answer 16th September 2023

CLICK Answer

Q1. Gauss the Car from the image?

Ans- Maruti Jimmy

Q2. What was the first sports car manufactured in India?

Ans- Dc Avanti

Q3. First manufacture to install DRL in their car?

Ans-Volvo

Q4. Guess the car from the image?

Ans-Kia Seltos

Q5. Who offers the Kaziranga Edition lineup for their SUVs?

Ans- Tata Motors

Park Plus Daily Quiz Answer 15th September 2023

Q. What is the function of fuel pump in a car
Ans. To supply fuel to the engine

Q. In car insurance what does idv means
Ans. Insured declared value

Q. Guess the car from the image
Ans. G wagon

Q. in iron man 2, tony stark drives which car
Ans. Audi r8

Q. Which part of the car’s engine moves within the cylinder
Ans. Piston

park+ plus quiz answers today india

Park Plus Daily Quiz Answer 14th September 2023

Q1. What does initials DB (eg DB11) stand for
A1. David brown

Q2. The bmw logo uses colours from which country flag
A2. Germany

Q3. Guess the car in this image
A3. Maruti invicto

Q4. What car was seen the on movie Haathi mere saathi
A4. Chevrolet Impala

Q5. What car was featured in movie taarzan the wonder car
A5. toyota mr2

parkplus quiz answers today

Park Plus Quiz

Park Plus Daily Quiz Answer 13th September 2023

Q1 Which automaker’s emblem is shaped like a diamond?
Ans: (B) Renault

Q2 Where’s the most expensive l number plate ever sold?
Ans: (C) Dubai

Q3 What was the first car to break the sound barrier?
Ans :(A) Thrust SSC

Q4 ____is the private racetrack owned by Ferrari?
Ans : (B) Fiorano Circuit

Q5 Which iconic car has appeared in seven Bond films?
Ans : (B) Aston Martin DB5

park+ quiz answers today

Park Plus Daily Quiz Answer 12th September 2023

Q1 Where is the headquarters of Ferrari located?
Ans : [D] Maranello, italy

Q2 What shape is the Ferrari logo?
Ans : [D] Shield

Q3 Which of these is the oldest active F1 team?
Ans :[A] Ferrari

Q4 In which country was the Tesla Model S first produced?
Ans :[A] United States

Q5 ___vompany first produced 10 million units in a year?
Ans :[C] Toyota

Park+ Quiz Answers Today

Park Plus Daily Quiz Answer 10th September 2023

Q. What is a pony car in the car world?
Ans.  Compact, sporty, compact cars

Q. What does the term horsepower refer to in cars?
Ans. The engine’s power output

Q. What is the first colour of every Ferrari model
Ans. Red

Q. Go further is the slogan of which car company
Ans. Ford

Q. Which is the world’s oldest car manufacturer company
Ans. Peugeot

Park Plus Today Quiz Answers

Park Plus Daily Quiz Answer 9th September 2023

1) Which company introduced 3-point seat belts?

Answer: Volvo (D)

2) Skoda is a car brand from which country?

Answer: Czech Republic (A)

3) Which a NOT a brand within the General Motors company?

Answer: Ford (C)

4) Double wishbone is a type of ___

Answer: Suspension (C)

5) ____ is the main character in Disney cartoon “Cars”?

Answer: Lightning McQueen (B)

park plus quiz answers today

Park Plus Daily Quiz Answer 8th September 2023

Q1) Who was Lord Krishna’s childhood friend and companion?
Ans: Sudama (A)

Q2) Where did Lord Krishna serve as Arjuna’s Charioteer?
Ans: Battle of Kurukshetra (B)

Q3) Krishna is considered to be ___th Avatar of Lord Vishnu.
Ans: 8th (D)

Q4) What musical instrument is linked to Lord Krishna?
Ans: Flute (A)

Q5) What festival marks Krishna lifting Govardhan Hill?
Ans: Govardhan Pooja (C)

park+ plus quiz answers today india

Parkplus Quiz Answers Today

Park Plus Daily Quiz Answer 5th September 2023

1) The “D” in “DCT” transmission stands for

Answer: Dual (B)

2) Which car company has won the most F1 championships?

Answer: Ferrari (A)

3) Guess the car name from the image?

Answer: Tata Nexon (C)

4) Which car is the most expensive car to insure?

Answer: Maserati Quattroporte (A)

5) Which company is known for “M series” performance cars?

Answer: BMW (C)

parkplus quiz answers today

Park Plus Daily Quiz Answer 4th September 2023

1) The Toyota Prius is a ___ car:

Answer: Hybrid car (B)

2) The backbone of the internal combustion engine is

Answer: Crankshaft (D)

3) The Nurburgring is a racetrack located in

Answer: Germany (C)

4) Which car part stores energy and helps start engine?

Answer: Battery (B)

5) McLaren F1 supercar has a ____ seat layout:

Answer: Three (C)

Park+ Today Quiz Answers

Park Plus Daily Quiz Answer 3rd September 2023

1) What does “4×4” refer to in relation to vehicles?

Answer:  Four-wheel drive (C)

2) Guess the car in the image?

Answer:  Tata Altroz (C)

3) Which brand has stopped selling cars in India?

Answer:  Chevrolet (C)

4) Which movie features a DeLorean traveling through time?

Answer:  Back to the Future (A)

5) Which was the first car to have gullwing doors?

Answer: Mercedes-Benz 300 SL (C)

park plus today quiz answers

Park Plus Daily Quiz Answer 2nd September 2023

Q1. Which company produces the rally car sport Quattro S1
Ans. Audi

Q2. In formula 1 racing what does Pit Stop refers to
Ans. A stop for tire change, fuel and adjustment during the race

Q3. What part can cause alignment problems
Ans. Worn wheel bearings

Q4. Guess the car name from the image
Ans. Force gurkha

Q5. Which car manufacturer introduces the SUV brezza
Ans. Maruti suzuki

Today Park+ Quiz Answers

Park+ Daily Quiz Answer 31th August 2023

1) What is the latest Daily Challenge posted?

Answer: Car Photography Challenge (B)

2) What’s the name of Park+ principal correspondent?

Answer: Shubham Parashar (B)

3) Newest car review in “Latest/Car Reviews” section?

Answer: Mahindra XUV 700 (C)

4) Where’s Attach image icon in Community’s “Create Post’

Answer: Bottom Left (C)

5) Community posts are moderated post-publishing?

Answer: True (A)

1 thought on “Park Plus Daily Quiz Answer 23 May 2024”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Dont copy Content is protected by wayofjobs !!